Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Masterclass Ziek van verlangen:
Ontdek de diepere betekenis van verlangen naar een ander

De masterclass is er speciaal voor jou als jij verlangt naar een (on)bereikbare ander. Zit je al in een relatie, maar ben je verliefd geworden op een ander? Of, ervaar je een onbeantwoorde liefde? Is er iemand die steeds maar weer in je gedachten terugkomt, terwijl er geen contact mogelijk is? Of is de liefde wel mogelijk, maar verwart het je zo erg dat je geen keuze kunt maken tussen jou en je huidige partner? Word je vaker verliefd op anderen en wil je begrijpen waarom dit gebeurt?

Verliefd worden op een ander is helaas nog een groot taboe.

Geef er maar geen aandacht aan, adviseren anderen je misschien, terwijl jij eigenlijk voelt dat je hier alle aandacht aan moet geven.
Want jij voelt dat dit niet een hormonaal uitstapje is. Je voelt dat je dit serieus mag nemen. 

Het verlangen voelt heerlijk, maar het maakt je misschien tegelijkertijd ook enorm verdrietig en angstig. Omdat je voelt dat er veel op het spel staat. Je wilt graag de juiste keuze maken. Je wilt niemand kwetsen.

Daar wil je graag bij helpen.

Verlangen naar een ander kan een grote, positieve transformatie voor jezelf betekenen, áls je jezelf toestaat dit te onderzoeken. 
Het is een roep van de ziel die gehoord wil worden.

Als ontwikkelaar van de Ziek van verlangen methode en coach weet ik precies wat ervoor nodig is om deze roep van de ziel te kunnen horen.

In deze masterclass maken we de ruimte om dit deel in jou niet langer meer te negeren of als ‘slecht’ te bestempelen, maar geven we het de aandacht die het verdient. Ik vertel je uitgebreid dat we iedereen in ons leven ontmoeten met een reden en waarom jou dit juist nu overkomt. Zodat je het enorme geschenk kunt zien dat je van het leven gekregen hebt. Ook al voelt dit misschien nu he-le-maal niet zo!

Door meer bewustzijn op dit belangrijke moment in je leven te leggen, word je iets minder angstig en mag je de stress langzaam verruilen voor meer begrip en ontspanning. 

Vanuit een staat van ontspanning sta je meer open voor het ontvangen van inzichten over wat je kunt doen met jouw unieke situatie.


Na deze gratis, online Ziek van verlangen masterclass begrijp je beter waarom jou dit nu overkomt.

Tijdens de masterclass kan je jouw vragen over dit onderwerp stellen die ik later zal beantwoorden. De vragen kan je anoniem en afgeschermd stellen en ik geef persoonlijk antwoord. 

Een hele lieve groet voor jou in deze spannende tijd,
Anne
Presentatie door:
Anne van der Sligte, ziek van verlangen coach en ontwikkelaar van inzichtmethodes om bij je eigen wijsheid te komen.

In deze webinar leer je meer over waarom we verliefd worden en waarom we soms jarenlang blijven verlangen naar mensen die een grote indruk op ons gemaakt hebben. Ik help de spanning en angst te verminderen die je nu tegenkomt zodat je vanuit een meer ontspannen staat van zijn gezonde keuzes kunt maken. Je ontdekt in deze masterclass hoe je achter de diepere betekenis van jouw (ongewenste) verlangen komt.

VRAGEN:
Q: Kan ik me aanmelden en op een later tijdstip deze masterclass terugkijken? 

A: Ja, je krijgt een replay van de masterclass in je inbox na het einde van de masterclass. Zo kan je op jouw ideale moment deze informatie tot je nemen. 

Q: Kan ik in de chat tijdens het webinar anoniem mijn vragen stellen?
A: Ja, alle vragen die je stelt staan op privé en afgeschermd. Je krijgt dus ook anoniem een reactie.

Q: Zien mensen het op facebook als ik hieraan deelneem? 
A: 
Nee, jouw aanmelding is veilig.


Deel deze masterclass met iemand waarvan je vermoedt dat hij of zij het interessant zal vinden: